Sot, filluam ndërtimin e poligonit sportiv në oborrin e shkollës fillore “Pavarësia”, në Krasaliq, i cili financohet nga buxheti i komunës sonë dhe do të përfundojë para muajit shtator të këtij viti.

Pas Abrisë, Qirezit e Krasaliqit, poligone sportive të tilla do të ndërtojmë këtë vit edhe në Burojë, Kllodernicë dhe Kuqicë.
Bashkë për nxënësit tonë!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *