Dogana ka konfiskuar sot 1,200 litra pije joalkoolike të cilat ishin të kontra’banduara në Mitrovicë.

Në njoftim thuhet se këto pije ishin në një furgon i cili ishte duke i transportuar, ku pas ndaljes i janë konfi’skuar të gjitha pijet.

“Në regjionin e Mitrovicës, Njësitet Anti-kontra’bandës të Doganës se Kosovës kane arritur të identifikojnë dhe ndalojnë një Automjet Transportues / Furgon I cili ishte duke transportuar mallra të kontra’banduar / Pije joalkoolike në sasi prej 1200 Litra.

Të gjitha mallrat janë konfi’skuar si dhe ka filluar procedura kundër’vajtëse”, thuhet në njoftimin e Doganës.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *