Super ylli , legjenda dhe lojtari më i mirë i Barcelonës dhe jo vetëm por i gjithë futbollit në përgjithësi sapo i ka skaduar kontrata me klubin e tij Barcelonën dhe pas më shumë se 3 dekadave ai nuk është më lojtari i Barcelonës.Messi me Barcelonën ka shkruar me plot kuptimin e fjalës historinë e artë të këtij klubi.

Por vitet e fundit raportet me klubin nuk kanë qenë në nivelin e duhur dhe Messi shumë herë ka paralajmruar largimin , se a do të vazhdoj kontratën me Barcelonën apo do të vazhdoj karrierën në një klub tjetër mbetet të shihet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *